Ravintola Luova

Ravintola Luova on uuden ajan lounasravintola, jonne ovat tervetulleita kaikki asiakkaat. Ravintola sijaitsee Arabianrannassa, Hämeentie 135 korttelissa modernissa tehdasmiljöössä. Sisäänkäynti hämeentien puolelta D-rapusta.


Ravintola Luovassa on käytössä vain sähköiset maksuvälineet. Lounaan, kahvin tai jälkiruuan voi maksaa myös kätevästi itsepalvelukassoilla. Opiskelijan pitää todentaa oikeus opiskelijahintaiseen lounaaseen Frankin sovelluksella.

Ravintola Luovassa tarjoillaan päivittäin monipuolista lounasta hintaan 7,40 €. Opiskelijalla on mahdollisuus saada kelan tukemaa opiskelijalounasta 2,60 € opiskelijakorttia näyttämällä.


Päivittäin on tarjolla linjastolounas, josta löytyy kaksi lämmintä ruokalajia, toinen on kasvisvaihtoehto. Vegaanista lounasta saa myös päivittäin. Hintaan sisältyy runsas raastepöytä, ruokajuoma ja leipäpöydän antimet. Kahvilan vitriinistä loydät päivittäin vaihtuvan lounassalaatin hintaan 8,00 €,  salaatista saa myös opiskelija-alennuksen, hinta opiskelijalle vain 4,95 €. Lisäksi Luovasta on saatavana myös keittolounas 7,00 €. Keiton löydät kahvilasta. Keiton hintaan sisältyy myös vihersalaatti ja leipä. Lounaan päätteeksi kahvi vain 1,00 €.Ravintolan yhteydessä on myös kahvila. Kahvilasta voit tilata vaikka cappuccinoa, lattea tai vaikka cafe moccaa. Lisäksi kahvilassa on tarjolla erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja, smoothiejuomia, jäätelöä, makeisia ja virvokkeita. Jälkiruuan löydät myös kahvilan vitriinistä. Hinta 1,40 -2,50 €. Ravintolasta saa myös mietoja alkoholijuomia.

Toimivuutta kokouksiin

Voit varata Luovasta myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut.Ravintola Luovan modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia ja monenlaisia muita tapahtumia. Salista löytyy myös lava erilaisin tilaisuuksiin.

Ravintola Luovassa on asiakaspaikkoja yhteensä 180. Tilat ovat edustavat sekä helposti muunneltavissa erityyppisiin kokoisiin tai tilaisuuksiin.  Tilat ovat vuokrattavissa iltaisin tai viikonloppuisin, kysy tarjousta ravintolapäälliköltä.

Ravintolan yhteydessä sijaitsee kaksi kokouskabinettia 10 hlö ja 12 hlö. Kabineteista löytyy moderni kokoustekniikka. Tila soveltuu erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen, korkeatasoisten tarjoiluiden kera.

Kokoushinnaston saa sähköpostilla ravintola.luova@eurest.fi

Ota yhteyttä
ravintola.luova@eurest.fi

Ravintolapäällikkö
Puh: 040 645 2585

Vuoropäällikkö
Puh: 040 665 0221

Näin löydät meille
Hämeentie 135
00560 Helsinki