Ravintola Pohjola

Tervetuloa Ravintola Pohjolaan

 

Ravintola Pohjola avoinna arkisin ma-pe klo 10.00-13.30. Buffetlounas tarjolla klo 10.30-12.45.

Ravintolamme avautui helmikuun alkupuolella Kauppamiehenkatu 4:ssä,Kouvolan maamerkin Pohjola-talon ensimmäisessä kerroksessa

Tule lounaalle

Ravintolan herkullinen buffetlounas tarjoillaan arkipäivisin klo 11.00-12.45. Lounaaseen sisältyy yksi lämminruoka ja keitto. Hintaan kuuluu runsas salaattipöytä, ruokajuomat, talon leipävalikoima sekä aterian lopuksi kahvi tai tee ja pieni makea.

Kahvit Ravintola Pohjolassa

Kahvilassamme tarjoillaan tuoreita täytettyjä leipiä, vastapaistettuja leivonnaisia, erikoiskahveja, haudutettua teetä ja raikkaita smoothieita.

Toimivat kokoukset, mieleenpainuvat tilaisuudet

Voit varata Pohjolasta tilat ja haluamasi tarjoilut juhlallesi tai kokouksellesi. Ravintola Pohjolan moderni miljöö luo loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia sekä monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Pohjolan ravintolasalissa on asiakaspaikkoja n. 170. Ravintolan yhteydessä sijaitsevissa viidessä kabinetissamme on tilaa noin 70 hengelle. Kabinettien varustuksena on mm. isot näytöt ja langaton verkko. Tilat soveltuvat erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen.

Kaikissa tiloissa on hyvä tunnelma ja ainutlaatuinen Kouvolalainen Pohjola-talon henki. Ravintola Pohjolan uudet ja toimivat tilat ovat edustavia sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin.  Ravintolastamme saat laadukkaat ja maistuvat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiisi.

Haluamme, että ravintola on Pohjola-talon sydän, joka kuuluu talon vuokralaisten arkeen aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvien merkeissä. Toki toivomme, että myös kouvolalaiset löytävät ravintolamme, jonka ainutlaatuisen sisustuksen suunnittelussa on otettu huomioon talon historia. Lämpimästi tervetuloa!

Ravintola Pohjola, Pohjola-talo
Avoinna arkisin klo 10.00-13.00, iltaisin ja viikonloppuisin tilauksesta

Lataa Ravintola Pohjolan esite  (pdf) »

Lataa kokouspakettien hinnasto (pdf) »

Lataa kokoustilat (pdf) »


Tilaesittely

Embed (youtube, iframe etc)

Suurenna »


Aukioloajat
Kahvila ma – pe klo 10.00-13.30
Lounas klo 10.30-12.45

Muina aikoina ravintola palvelee tilauksesta.

Yhteystiedot
Puh. 040 641 1290
ravintola.pohjola@eurest.fi

Näin löydät meille
Kauppamiehenkatu 4
45100 Kouvola